четвъртък, 7 януари 2010 г.

3D Порно

Абе оня денка не знам кво стана ама зе да мъ чегръта джигера и не моех да си намера место. Нали одих та гледах оня скапан филм "Аватар" на 3Д. Викам дееба мамама му стара скапан филм е да го еба. Приказка за деца под 12 годин. Ни е научна фантастика, ни е фентъзи. Ебааго го еба. Само дека са накефих на 3Д-то. Въпреки, че и уно не беше мноо качествено. 3Д-тата на филмчетата дек са по 40 минути у ИМАКСА са с десет пъти по-добро и дълбочинно три де. Та така викам си язе не моо ли си напраа у назе да глеам 3 де. Разцъках я сайтовете у замунда и арена и глеам има некви филмчета. У замундата набарах даже некво порно. Е да ма немам цайси. Дека да ода да дира цайси?
Търсих тръсих у гугъл и най-бързиа начин видех е че кат пристъпа на Славейков, моо си купа книжка с динозаври + 3д очила. ТУКТЕ
Прибрах са я у назе. Пущих си порнажа. Трбева ви каам на 17 инча не мноо убаво. Ма 3Д ефекта си го има отсекъде.Абе стаа ич да нее. Като сюжет на порното моа да дам оценка Среден (3). Кат качество на 3д моа кажа мноо добар (5).

Рекох я да си свала други клипчета ама нещо нема. Има Айс Ейдж ма тама качеството е сака че некой е вардил с камерата у киното и а снимал. Шъ са разрова и ша дира още да гоеба.

И да ви каа цайсите дека съм ги зел са мноо зле. Шъ дира по убави.

Няма коментари:

Публикуване на коментар